Arkkitehtisuunnittelu I Settle I Arkkitehtitoimisto Espoo
Image Image Image Image Image

ARKKITEHTISUUNNITTELU

SETTLE & INSPIRE

ARKKITEHTISUUNNITTELU – HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY!

Settle arkkitehtisuunnittelu on parasta ja edustavaa laatuaa. Tarjoamme ja suunnittelemme moderneja, edistyksellisiä ja kestäviä kokonaisuuksia, jotka sisältävät arkkitehti-, insinööri- ja sisustussuunnittelun.

Arkkitehtimme Espoossa suunnittelevat modernit kivitalot, design talot, omakotitalot, valmistalot ja CLT-talopaketit.

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme sisältää kattavat tekniset ja taloudelliset kannattavuuslaskelmat yhdessä markkinatutkimusten kanssa, joiden avulla optimoimme projektin aikataulut ja kannattavuuden.

Edistääksemme rakennuksen operatiivista tehokkuutta ja taloudellisuutta keskitymme suunnitelmassa elinkaaren hallintaan, käyttötarkoituksen muokattavuuteen sekä ylläpitokustannusten minimoimiseen.

Tilankäyttösuunnitelmamme ovat aina tehokkaita. Aidot, alkuperäiset ja luonnolliset materiaalit sekä helppokäyttöisyys takaavat miellyttävän ja terveellisen elinympäristön.

Kestävää kehitystä korostetaan joka projektissa. Olemme rakentaneet sekä BREEAM– että LEED-sertifioituja kohteita. Arkkitehtitoimistollamme Espoossa on palveluksessanne kivitalotarkkitehdit ja Smart CLT-puutaloarkkitehdit.

Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi projektista asiantuntijan kanssa.

Ota-yhteytta

 

 

Referenssit>

Etusivulle>

Facebook
Instagram
YOUTUBE
Google+
LinkedIn