Asuntorakentaminen I Settle I Rakennusliike I Talon rakentaminen
Image Image Image Image Image

ASUNTORAKENTAMINEN

 • SETTLE & LIVE

 • SETTLEN RAKENNUSLIIKE ON ASUNTORAKENTAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

  Settle on rakennusliike Espoossa ja asuntorakentamisen edelläkävijä, sekä suomalaisen asuntorakentamisen suunnannäyttäjä ja lippulaivatuote. Suunnittelemme, rakennamme ja myymme korkeatasoisia asuntokohteita kokonaispalveluna. Tavoitteenamme on olla yksi Pohjois-Euroopan johtavista toimijoista.

  Tarjoamme myös kiinteistöjen omistajille mahdollisuutta yhteistyöhankkeisiin, sekä konsultointia joustavasti liittyen kiinteistöjen kehittämiseen.

  KESTÄVÄ SIJOITUS

  FIGBC_member
  Settlen Design & Build -ratkaisu mahdollistaa arvonsa säilyttävän ja asumiskustannuksiltaan edullisen kokonaisuuden, jonka suunnittelu- ja rakentamisprosessissa noudatetaan tarkasti RYL- laatuvaatimuksia. Materiaalivalintoihin kiinnitetään erityistä huomiota hankkeen kaikissa vaiheissa. Kuulumme Green Building Counciliin Suomessa, jonka keskeisimpiä tehtäviä ovat rakennettuun ympäristöön liittyvien kestävän kehityksen käytäntöjen ja kiinteistöjen ympäristöluokitusten edistäminen.

   YMPÄRISTÖÄ KUNNIOITTAVA RATKAISU

  Yksilöllisesti kullekin tontille ja asukkaalle suunniteltavat Settle -talot rakennetaan jo lähtökohdiltaan kohtaamaan tulevaisuuden energia- ja käyttövaatimukset. Tilat suunnitellaan käytännön elämistä varten ja ovat muunneltavissa eri elämäntilanteiden mukaan. Aidot ja luonnolliset materiaalit sekä helppokäyttöinen talotekniikka takaavat miellyttävän ja terveellisen asuinympäristön.

  Kuulumme Nordic Buildiin, joka on pohjoismainen aloite vauhdittamaan kestävän rakentamisen käsitteitä, joissa yhdistyy skandinaaviset vahvuudet yhdistyen maailmanluokan ratkaisuihin.

  nordic-built-logo

  NUKU YÖSI HYVIN!

  Settle mahdollistaa rakentamisen kokonaisratkaisun, joka lähtee tontin hankinnasta ja sisältää sekä kokonaissuunnittelun, että hankkeen koordinoinnin. Uuden talon hankkimisen tulisi olla vaivatonta.

 • Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi projektista asiantuntijan kanssa!
 • Ota-yhteytta

 

Palveluihin>

Etusivulle>

Facebook
Instagram
YOUTUBE
Google+
LinkedIn