Kuusisaari - Merellistä elämää Helsingin keskustan kupeessa

Settle Bayside Kuusisaari Signature Villa

Asumisen nautinto syntyy viihtyisistä ja monipuolisista tiloista, laadukkaista materiaaleista, turvallisuuden tunteesta sekä älykkäästä tekniikasta, joka tekee asumisen helpoksi ja energiatehokkaaksi. Bayside on Kuusisaaressa sijaitseva seitsemän asunnon uudiskohde, jossa näyttävä design yhdistyy Settle Prestige -arvoasuntojen tinkimättömään varustelutasoon.

Teemme unelmista totta

Heräätkö sinäkin uuteen aamuun inspiroituneena sen tarjoamista mahdollisuuksista? Me unelmoimme isosti. Täydellisyyden tavoittelu inspiroi meitä. Emme ainoastaan luo hyvää ja laadukasta asumista vaan muokkaamme myös elämäntapoja. Jokainen kohteistamme suunnitellaan huolellisesti parempaa elämää varten.

”Huolellinen suunnittelu ja laadukas rakentaminen takaavat, että talo ja sen asukkaat voivat hyvin.”

Sisustus ja räätälöinti – Settle &BESPOKE

Sisustus on toimiva yhdistelmä hienostuneisuutta, käytännöllisyyttä ja hyvää makua. Tyylikkäät, kestävät ja ajattomat valinnat varmistavat, että rakkautesi kotia kohtaan säilyy myös tulevina vuosina. Tervetuloa Settle Bespoke Living Showroomiin!

”Asukkailleen räätälöity, ainutlaatuinen koti viimeistellään ylellisillä ja houkuttelevilla sisustusmateriaaleilla.”

Talon pohjaratkaisu räätälöidään asiakkaalle arkkitehdin toimesta, ja sisustus- ja materiaalivalinnat sekä varustetaso räätälöidään asukkaan valintojen mukaan. Laaja materiaalipaletti on koottu huolellisesti sisustussuunnittelijan kanssa. Hän auttaa asukkaita tarvittaessa myös talon sisustussuunnittelussa ja kodiksi viimeistelyssä. Hyvään arkeen ja elämiseen suunnitellut tilat ovat muunneltavissa elämäntilanteiden mukaan.

Aidot, luonnolliset materiaalit sekä helppokäyttöinen tekniikka takaavat miellyttävän ja terveellisen asuinympäristön talon vastatessa tulevaisuuden energiatehokkuus- ja käyttövaatimuksia.

Piha

Pihasuunnittelu on jatkoa modernille arkkitehtuurille ja toteutetaan huolellisesti valituilla, näyttävillä tuotteilla asukkaiden toiveiden mukaan elämäntapaa tukien. Sisääntulopihan ajoväylät päällystetään betonikiveyksin ja oleskelualueet istutetaan erillisen istutussuunnitelman mukaan asukkaiden mieltymysten mukaan. Istutuksin aidatulle pihalle saa optiona teräsrakenteiset kolmiverkkoaidat. Katuliittymän oheen toteutetaan yhteinen jätekatos, jonka yhteydessä ovat postilaatikot.

”Asukkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan myös pihasuunnittelussa.”

Kannamme vastuuta tulevaisuudesta

Paras tapa vaikuttaa tulevaisuuteen on suunnitella ja toteuttaa sitä itse. Vastuun kantaminen tarkoittaa kestävää rakentamista, johon energiatehokkuuden ohella liittyvät talon toimivuus ja viihtyisyys, terve ja laadukas sisäilma sekä rakennuksen arvon säilyminen.

Tärkeä osa suunnittelua on ymmärtää rakennuksen ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajalta. Haluamme tarjota ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä pohjalla olevia ratkaisuja ja viitoittaa suuntaa asuntorakentamisen edelläkävijöinä. Settle on toteuttanut Skandinavian ensimmäiset Breeam -ympäristösertifikoidut asuinrakennukset, jotka valmistuivat hiljattain.

  • 5-6 h + k + s + harrastetilat + khh + at
  • Kokonaispinta-ala: 296 m². Asuintilojen pinta-ala: 269 m², autotalli ja varasto: 27 m²
  • Optiona lisäkellari: 26 m²
Call Now ButtonSOITA HETI