Kuusisaari - Merellistä elämää Helsingin keskustan kupeessa

Settle Signature Villa

Asumisen nautinto syntyy viihtyisistä ja monipuolisista tiloista, laadukkaista materiaaleista, turvallisuuden tunteesta sekä älykkäästä tekniikasta, joka tekee asumisen helpoksi ja energiatehokkaaksi. Bayside on Kuusisaaressa sijaitseva seitsemän asunnon uudiskohde, jossa näyttävä design yhdistyy Settle Prestige -arvoasuntojen tinkimättömään varustelutasoon.

Teemme unelmista totta

Heräätkö sinäkin uuteen aamuun inspiroituneena sen tarjoamista mahdollisuuksista? Me unelmoimme isosti. Täydellisyyden tavoittelu inspiroi meitä. Emme ainoastaan luo hyvää ja laadukasta asumista vaan muokkaamme myös elämäntapoja. Jokainen kohteistamme suunnitellaan huolellisesti parempaa elämää varten.

”Huolellinen suunnittelu ja laadukas rakentaminen takaavat, että talo ja sen asukkaat voivat hyvin.”

Sisustus ja räätälöinti – Settle &BESPOKE

Sisustus on toimiva yhdistelmä hienostuneisuutta, käytännöllisyyttä ja hyvää makua. Tyylikkäät, kestävät ja ajattomat valinnat varmistavat, että rakkautesi kotia kohtaan säilyy myös tulevina vuosina. Tervetuloa Settle Bespoke Living Showroomiin!

”Asukkailleen räätälöity, ainutlaatuinen koti viimeistellään ylellisillä ja houkuttelevilla sisustusmateriaaleilla.”

Talon pohjaratkaisu räätälöidään asiakkaalle arkkitehdin toimesta, ja sisustus- ja materiaalivalinnat sekä varustetaso räätälöidään asukkaan valintojen mukaan. Laaja materiaalipaletti on koottu huolellisesti sisustussuunnittelijan kanssa. Hän auttaa asukkaita tarvittaessa myös talon sisustussuunnittelussa ja kodiksi viimeistelyssä. Hyvään arkeen ja elämiseen suunnitellut tilat ovat muunneltavissa elämäntilanteiden mukaan.

Aidot, luonnolliset materiaalit sekä helppokäyttöinen tekniikka takaavat miellyttävän ja terveellisen asuinympäristön talon vastatessa tulevaisuuden energiatehokkuus- ja käyttövaatimuksia.

Piha

Pihasuunnittelu on jatkoa modernille arkkitehtuurille ja toteutetaan huolellisesti valituilla, näyttävillä tuotteilla asukkaiden toiveiden mukaan elämäntapaa tukien. Sisääntulopihan ajoväylät päällystetään betonikiveyksin ja oleskelualueet istutetaan erillisen istutussuunnitelman mukaan asukkaiden mieltymysten mukaan. Istutuksin aidatulle pihalle saa optiona teräsrakenteiset kolmiverkkoaidat. Katuliittymän oheen toteutetaan yhteinen jätekatos, jonka yhteydessä ovat postilaatikot.

”Asukkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan myös pihasuunnittelussa.”

Kannamme vastuuta tulevaisuudesta

Paras tapa vaikuttaa tulevaisuuteen on suunnitella ja toteuttaa sitä itse. Vastuun kantaminen tarkoittaa kestävää rakentamista, johon energiatehokkuuden ohella liittyvät talon toimivuus ja viihtyisyys, terve ja laadukas sisäilma sekä rakennuksen arvon säilyminen.

Tärkeä osa suunnittelua on ymmärtää rakennuksen ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajalta. Haluamme tarjota ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä pohjalla olevia ratkaisuja ja viitoittaa suuntaa asuntorakentamisen edelläkävijöinä. Settle on toteuttanut Skandinavian ensimmäiset Breeam -ympäristösertifikoidut asuinrakennukset, jotka valmistuivat hiljattain.

Myynti ja esittelyt:

Settle Oy, käyntiosoite ja showroom: Keilaranta 12D, 02150 Espoo, puhelin: 0800 1 37326 sähköposti: dream@settle.fi.

 • 5-6 h + k + s + puk + khh + at 

 • Kokonaisala n. 244 + 31 m² 

SETTLE-LIFESTYLE

Luo oman asumisesi ainutlaatuisuus

Koti on tärkeä osa elämää ja hyvinvointiamme. Kunnioitamme sitä antamalla kodille sen ansaitseman arvon.

Asumisen ilo syntyy yhdistämällä hyvinvointi, älyteknologia ja design. Uniikkiin konseptiimme kuuluu kolme lifestyle-kategoriaa – Wellness and Healthy Living, Smart with Functionality sekä Enjoyment and Design, joiden avulla jokainen rakentamamme talo yksilöidään asukkaiden maun, elämäntavan ja toiveiden mukaisesti.

 • Wellness and Healthy Living
 • Smart with Functionality
 • Enjoyment and Design

Varustelutaso Settle Signature

Sisustussuunnittelijan palvelut:

 • Sisustuksen pinnat
 • Kiintokalusteet
 • Lisävaruste- ja muutostyösuunnittelu
 • Valaisinsuunnittelu
 • Pihasuunnittelu

Bespoke Living räätälöinti:

Settle Signature palveluiden lisäksi erillisen hinnaston mukaisesti:

 • Sisustussuunnittelijan lisäpalvelut
 • Soft Interior sisustussuunnittelu
 • Taloautomatiikkasuunnittelu
 • 3D visualisoinnit
 • Suunnitelmien toteutus erillisten lisätyö- ja muutostyötarjousten/-sopimusten mukaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta

Talon varusteissa tyylikkyys ja toimivuus kulkevat käsi kädessä. Design-keittiö on yksilöllisen keittiösuunnittelun edelläkävijä, keittiömuotoilun kirkkain kuningatar. Tyylikkäät säilytysjärjestelmät edustavat tehokasta ja joustavaa tilankäyttöä ja moderni vesiteknologia tekee suihkuhetkistä rentouttavia.

VAKIOVARUSTEET mm.

 • Maalämpö
 • Aurinkosähköjärjestelmä
 • Sähköauton latauspiste

Kuusisaari - Merellista elämää Helsingin keskustan kupeessa.

Taidemuseoista ja suurlähetystöistä tunnettu luonnonkaunis Kuusisaari sijaitsee Seurasaarenselän ja Laajalahden välissä Länsi-Helsingissä. Munkkiniemen kaupunginosaan kuuluvan saaren rannoilta avautuu sisälahtimaisema. Lähetystöjen, huviloiden ja omakotitalojen lisäksi saarella on tasakattoisia tiilipintaisia rivitaloja.

PALVELUT

Ruokaostokset hoituvat Lehtisaaressa, Tapiolassa ja Munkkivuoressa. Lähimmät kahvilat ja ravintolat löytyvät Lehtisaaresta ja Munkkiniemestä.

LIIKUNTA

Alueen upeat ulkoilureitit mahdollistavat lenkkeilyn, pyöräilyn kuin esimerkiksi veneilyn ja melomisen suoraan omasta rannasta.

UIMARANNAT

Kuusisaaren rannat ovat yksityisasentojen omistuksessa. Yleiset uimarannat sijaitsevat Lehtisaaressa ja Munkkiniemessä.

KOULU JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Alakoulu, päiväkodit ja leikkipuistot sijaitsevat viereisessä Lehtisaaressa sekä Munkkiniemessä.

KULTTUURI JA MUSEOT

Alueen museoita yhdistävät meri, luonto, taide ja arkkitehtuuri. Kuusisaaressa sijaitsevat Didrichesenin taidemuseo sekä Villa Gyllenberg. Muita lähialueen nähtävyyksiä ovat Seurasaaren ulkomuseo, Alvar Aallon ateljee, Gallen Kallela museo ja Tamminiemi. Kaikki kohteet ovat uniikkeja helmiä luonnonkauniissa ympäristössä.

LIIKENNEYHTEYDET

Kuusisaaren halki kulkee vilkasliikenteinen Kuusisaarentie, joka johtaa Munkkiniemestä Kuusisaaren ja Lehtisaaren kautta Espoon keilaniemeen.

Julkisilla liikenneyhteyksillä matka Helesingin keskustasta Kuusisaareen kestää reilu puoli tuntia. Keskustasta Munkkiniemeen pääsee busseilla ja raitiovaunulla nro 4. Keskutasta pääsee Kuusisaareen myös ottamalla metron Otanimee (Aalto-yliopiston pysäkki) ja jatkamalla matkaa bussilla. Munkkiniemestä ja Otaniemestä pääsee Kuusisaareen busseilla 510 tai 34.

Kiinteistö
 • Osoite: Kuusiniementie 29, 00340 Helsinki
 • Kaupunginosa: Kuusisaari, Helsinki
Rakennusurakka
 • Urakoitsija: Settle Create Oy, Y-tunnus 2407892-9
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tyyppi: Omakotitalo
 • Energialuokka: A(2018)
Kiinnostuitko?
[]
1 Step 1
Nimi
Puhelinnumero
Kirjoita viestisi tähän.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Call Now ButtonSOITA HETI