Bespoke Smart Villas I Settle I Design omakotitalot
Image Image Image Image Image

BESPOKE SMART VILLAS

SETTLE & DREAM

DESIGN OMAKOTITALOT – BESPOKE LUXURY VILLAS

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita, trendikkäitä ja yksilöllisiä omakotitaloja ja huviloita mittatilaustuotteena valveutuneille asiakkaille ympäri maailmaa. Unelmoitpa sitten uudesta kodista tai omasta piilopirtistä, tuomme kokemuksemme yli 300 talosta sinun eduksesi. Suunnittelemme modernit design omakotitalot huokuvat luksusta, edustavuutta ja korkeatasoista laatua.

Jokaisella talolla on oma tarinansa ja jokaisella asiakkaalla on tarina kerrottavanaan, ja tämä on luonut perustan liiketoiminnallemme jo yli 10 vuoden ajan. Päivittäinen vuorovaikutus, innovaatio ja inspiraatio ilman kompromisseja on ollut menestyksemme salaisuus.

Nykyaikainen ja kestävää kehitystä tukeva arkkitehtitoimistomme sekä insinööri- ja sisustussuunnittelupalvelut on perustettu seuraamaan unelmiesi toteuttamista.

Olemme elämäntyylien rakentajia ja elämme globaalien trendien aallonharjalla. Tästä esimerkkinä ovat omakotitaloprojektimme mm. Dubain Palmulla ja Frankfurtissa.

Aidot ja luonnolliset materiaalit, sekä vaivaton talotekniikka takaavat harmonisen ja terveellisen elinympäristön sinulle ja perheellesi.

Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi projektista asiantuntijan kanssa.

Ota-yhteytta

 

 

Referenssit>

Etusivulle>

Facebook
Instagram
YOUTUBE
Google+
LinkedIn