CAPE POINT 3A BESPOKE TAI SHELL&CORE toimituksella - valitse itse!

Uusin perhetalojen yhteisömme sijaitsee Lyökkiniemessä, joka on yksi Westendin arvostetuimmista alueista. Osoitteeseen Lyökkiniemi 3 rakentuu kaksi omakotitaloa asiakkaan valitsemalla toimituksen valmiusasteella: Valmis talo avaimet käteen räätälöitynä (Bespoke) tai sääsuoja-vaiheeseen asti (Shell&Core) rakennettuna.  Shell&Core vaihtoehdossa tilaaja huolehtii itse omakotitalon sisustuksen ja varusteiden hankkimisesta ja asennuksesta. Kysy hintaa!

Omakotitalot vastaavat korkeimpiin kestävän kehityksen ja laadun vaatimuksiin ja näyttää suuntaa parempaan elämänlaatuun. Avaimet käteen toimituksissa on vakiovarusteena mm. aurinkosähköjärjestelmä, maalämmitys, vettä säästävät vesikalusteet, design-keittiöt ja sähköauton latauspisteet.

PERHEEN KEIDAS

Elämää rauhallisessa, perheystävällisessä ympäristössä, jossa yhdistyy saumattomasti rantakaupunginosan rento fiilis ja kaupunkimainen charmi. Valitse tyylikäs ja käytännöllinen talo, jolla oma yksityinen piha!

ESITE (Bespoke)ESITE (Shell&Core)POHJAKUVAT
  • 5h + saunaos + kph + 2 x wc + khh + vh + ask.huone + var/tekn + at
  • 181m²
  • Valitse osoitteeksesi Lyökkiniemi, osoite josta Westend alkoi kehittyä 1950-luvulla ja joka on säilyttänyt maineensa siitä lähtien.
  • Kätevät liikenneyhteydet vievät palveluiden ääreen hetkessä ja venesatama rantoineen on vain kivenheiton päässä. Espoossa jo käsitteeksi muodostunut rantaraitti kulkee aivan talojen läheltä.

Talojen sisustus on suunniteltu ihmisille, joilla on kosmopoliittinen, moderni maku. Valikoima kestäviä ja ajattomia materiaaleja on valittu varmistamaan, että rakastat talosi myös tulevina vuosina. Hienostuneisuus on saavutettu minimalismilla, käytännöllisyydellä ja tyylikkäillä pinnoilla. Vaalean puun, sekä harmaiden ja valkoisten värien raikas värikartta ovat Cape Pointin tyylikkään muotoilun sydän. Talot räätälöidään tuleville asukkaille, joka voi valita makunsa mukaan materiaaleista, jotka olemme valinneet huolellisesti sisustussuunnittelijamme kanssa.

Uusi talo ja oma tontti – ei seinänaapureita, huoleton ylläpito ja edulliset asumiskustannukset. Rakentaminen on käynnistynyt – nyt on oiva aika otta yhteyttä. Osa tonteista myyty – kysy lisää!

  • Tontin omistus: Oma
  • Kiinteistötunnus: 49-013-0012-0017
  • Tontin pinta-ala: 510,0 m²
Call Now ButtonSOITA HETI