HANKEKEHITYS

Oletko harkitsemassa tonttisi tai omakotitalosi myyntiä tai kiinteistösi kehittämistä? – Lue lisää alempana!

Lupauksemme

Kaupat luottamuksella ja hyvään hintaan

Ostamme jatkuvasti rakennusmaata, tontteja, kiinteistöjä ja omakotitaloja sekä pienten asunto-osakeyhtiöiden osakekannat. Myy meille! Hoidamme kaupat asiantuntevasti, turvallisesti ja luottamuksellisesti ilman kustannuksia myyjälle joko suoraan tai kiinteistönvälitysliikkeen avulla. Yhteistyömalleja on useita, kaupassa voimme myös ottaa huomioon kiinteistön tulevan jalostusarvon, myyjän tuoton maksimoimiseen.

Tällä hetkellä etsimme kehityskohteita etelä-Espoosta ja Helsingistä.

Haluatko jäädä asumaan? Kohteen luonteesta riippuen, on mahdollisuus jäädä asumaan tontille vanhaan tai uuteen taloon! Hoidamme myös mahdolliset rakennuksen purkutyöt, tontin jakamiset, lohkomiset tai hallinnanjakosopimukset.

OTA YHTEYTTÄ
Lähestymistapamme

Kokemuksella tulosta

Settle on jo 10 vuoden ajan rakentanut haaveita todeksi omien kiinteistökehitysprojektien kautta. Näistä on kehittynyt ainutlaatuinen tietotaito kiinteistöjen kehittämisestä sekä räätälöityjen talojen suunnittelusta, remontoinnista ja rakentamisesta.

Settlen omat kiinteistökehitysprojektit viedään kokonaisvaltaisesti läpi – rakennusmaan hankinnasta ja suunnittelusta rakentamiseen ja valmiin kohteen luovutukseen asti. Nämä ovat keskeisiä elementtejä Settlen projektipalveluiden kokonaistarjonnassa.

Käytämme uusimpia projektinhallinta- ja suunnittelutyökaluja ja teemme yhteistyötä kaikenkokoisten rakennusyhtiöiden kanssa ja olemme näin ollen voineet kehittää osaamistamme suurissakin projekteissa kunnioittaen arvostettua kädenjälkeämme arkkitehtuurisuunnittelussa ja järkevissä taloratkaisuissa.

OTA YHTEYTTÄ
Kiinteistönkehitys
Sijoituskonsultointi
Kannattavuuslaskelma
Rahoitus
Arkkitehtuuri & rakentaminen
Myynti & markkinointi
Rakentaminen
OTA YHTEYTTÄ

- PROJEKTIT-

- PROJECTS -

Cape Point Lyökkiniemi

20/12/2018

Westend Hills

20/12/2018

Villa Miura

20/12/2018

Westend Concept

20/12/2018

Villa Aalto

20/12/2018

Villa Olo

20/12/2018

Helmirinne

20/12/2018

Helmirinne arkkitehtuuri

20/12/2018

Haluatko nähdä lisää projektejamme?