Merellistä asumista Iirislahdessa

Ainutlaatuinen mahdollisuus!

Haaveiletko asumisesta meren, palveluiden ja monipuolisten harrastuksien lähellä, nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus!

Settle Oy:llä on suunnitteilla Espoon merelliseen Iirislahteen moderneja taloja, joiden tiloissa ja varustelutasossa panostetaan tyylikkyyteen sekä laadukkaaseen arkeen!

Tontti rajoittuu Gräsanojaan, jonka ruoppaamisesta ja kunnostamisesta pienvenekelpoiseksi Espoon kaupunki on tehnyt päätöksen. Osalla taloista optio venepaikkaan, kysy lisää!

Meidän mielestä asumisen nautinto syntyy viihtyisistä ja monipuolisista tiloista, laadukkaista materiaaleista, turvallisuuden tunteesta sekä tekniikasta, joka tekee asumisen helpoksi ja energiatehokkaaksi.

Ota yhteyttä ja varaa omasi ensimmäisten joukossa!

p. 0800 1 37326 / dream@settle.fi

Kaikki kotisivujen kuvat, piirustukset ovat alustavia ja rakennuttaja voi muuttaa niitä perustelluista syistä.  Kohteiden havainnekuvissa on esitetty lisävarusteita, jotka eivät välttämättä sisälly talon vakiotoimitukseen.

SETTLE-LIFESTYLE

Luo oman asumisesi ainutlaatuisuus

Koti on tärkeä osa elämää ja hyvinvointiamme. Kunnioitamme sitä antamalla kodille sen ansaitseman arvon.

Hyvä asuminen syntyy yhdistämällä hyvinvointi, turvallisuus ja design. Konseptiimme kuuluu sisustusmateriaalien räätälöinti, jonka avulla jokainen  talo yksilöidään asukkaiden maun, elämäntavan ja toiveiden mukaisesti.

THE DESIGN OF GOOD LIVING

LAATUTIETOISEN SAARISTON YSTÄVÄN UNELMAPAIKKA!

Turvallinen ja rauhallinen Iirislahti tarjoaa tasokasta, perheystävällistä pientaloasumista Espoon saaristoluonnon ja liikuntareittien läheisyydessä. Oman veneen saa halutessa kodin lähettyville Haukilahden venesatamaan. Haukilahden viehättävät rantakahvilat- ja ravintolat ovat lähellä, samoin suosittu Nokkalan Majakka. Modernista merenrantaidyllistä on välitön yhteys kaupungin sykkeeseen Helsinkiin ja Espooseen. Kotikulmilta on mahdollista nousta saaristolaivan kyytiin nauttimaan alueen ainutlaatuisesta ympäristöstä. Kauniin saaristomaiseman lisäksi silmänruokaa tarjoilee ympäristön vivahteikas arkkitehtuuri ja alueen historia.

PALVELUT

Alueen asukkaita palvelee Matinkylän päivittäistavarakauppa sekä Ison Omenan kauppakeskus. Alueella on useita kuntosaleja, koirapuisto sekä rannan kahvilat ja ravintolat.

LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET 

Meri mahdollistaa monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet vuoden ympäri. Matinkylän urheilupuistosta löytyy huipputason harrastusmahdollisuudet jalkapallon, jääkiekon kuin yleisurheilun parista. Lähialueella on kilometreittäin ulkoilureittejä, luontopolku, kuntoratoja ja kuntoportaat. Rantaviivaa mukaileva Rantaraitti alkaa käytännössä omalta takapihalta.

UIMARANNAT

Haukilahden puolella on pieni Toppelundin uimaranta sekä Mellstenin uimaranta, josta löytyy myös lentopallokenttä, leikkikenttä ja viihtyisä rantakahvila. Westendin puolella voi uittaa myös koiria.

KOULU JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Alueena turvallinen ja rauhallinen Iirislahti on lapsiperheen unelma, ruotsin- ja suomenkieliset koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä. Alueella on myös yksityinen englanninkielinen päiväkoti. Matinkartanon uusi kevyenliikenteen silta turvaa Iirislahden alakoululaisten koulumatkan Mattlidenin kouluun.

JOUKKOLIIKENNE

Iirislahti sijaitsee Tapiolan ja Länsiväylän läheisyydessä. Alueella liikennöivät bussilinjat 111 ja 112. Bussipysäkille on parisataa metriä, Matinkylän metroasemalla ja Iso Omenaan noin 800 metriä. Tapiolasta on metroyhteys Helsingin keskustaan.

Moderni, tyylikäs ja skandinaavinen.

Suunnittelussa on panostettu toimivan arjen ohella rentoutumiseen ja nautintoihin. Sisustus on toimiva yhdistelmä hienostuneisuutta, kodikasta käytännöllisyyttä ja hyvää makua. Laadukkaat pintamateriaalivalinnat ja räätälöidyt yksityiskohdat moderniin tekniikkaan yhdistettynä luovat upeat puitteet toimivalle ja turvalliselle kotielämälle.

Vakiovarusteisiin kuuluu mm. sähköautonlatauspiste,  Tapwell vesikalusteet, seinä-wc:t ja keittiön kvartsikivitasot.

Lisävarusteina mm. ulkoporeamme ja tunnelmaa luova biotakka ja aurinkosähköjärjestelmä.

Huom, pohjapiirustukset alustavia

TALOT A-D (4kpl)

1.KERROS

Talon alakerrassa sijaitsee juhlavan korkea eteinen, tyylikäs kylpyhuone, saunaosasto, kodinhoitohuone, WC, erillinen vaatehuone, porrasaula sekä varasto ja autotalli, jonka vakiovarusteisiin kuuluu mm. sähköauton latauspiste sekä sähköinen nosto-ovi kaukosäädöllä. Monipuoliset tilat ja sisäänkäynnin välittömässä yhteydessä sijaitseva kodinhoitohuone mahdollistavat toimivan arjen. Käynti asuintiloihin on sekä autotallin että pääsisäänkäynnin kautta.
Alakerrassa sijaitsee lisäksi kaksi huonetta, joista molemmista on käynti terassille. Terassilla on varaus ulkoporealtaalle.

2.KERROS

Talon valoisassa ja avarassa yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on tilava vaatehuone. Talon näyttävin kerros on varattu laadukkaalle arjelle, seurustelulle ja levolle. Tilasuunnittelu luo upeat puitteet myös erilaisille juhlille. Design-keittiö sijaitsee portaiden läheisyydessä luontevasti osana ruokailutilaa ja rentoja oleskelutiloja. Olohuoneesta on käynti tilavalle parvekkeelle.

Call Now ButtonSOITA HETI