Ensiluokkaista asumista

Settle Signature Villa

Asumisen nautinto syntyy viihtyisistä ja monipuolisista tiloista, laadukkaista materiaaleista, turvallisuuden tunteesta sekä älykkäästä tekniikasta, joka tekee asumisen helpoksi ja energiatehokkaaksi. Settle Oy:llä on rakenteilla Westendissä ja Helsingin arvoalueilla useita uudiskohteita, jonka tiloissa ja varustelutasossa panostetaan näyttävään designiin sekä laadukkaaseen arkeen.

Teemme unelmista totta

Heräätkö sinäkin uuteen aamuun inspiroituneena sen tarjoamista mahdollisuuksista? Me unelmoimme isosti. Täydellisyyden tavoittelu inspiroi meitä. Emme ainoastaan luo hyvää ja laadukasta asumista vaan muokkaamme myös elämäntapoja. Jokainen kohteistamme suunnitellaan huolellisesti parempaa elämää varten.

”Huolellinen suunnittelu ja laadukas rakentaminen takaavat, että talo ja sen asukkaat voivat hyvin.”

Sisustus ja räätälöinti – Settle &BESPOKE

Sisustus on toimiva yhdistelmä hienostuneisuutta, käytännöllisyyttä ja hyvää makua. Tyylikkäät, kestävät ja ajattomat valinnat varmistavat, että rakkautesi kotia kohtaan säilyy myös tulevina vuosina. Tervetuloa Settle Bespoke Living Showroomiin!

”Asukkailleen räätälöity, ainutlaatuinen koti viimeistellään ylellisillä ja houkuttelevilla sisustusmateriaaleilla.”

Talon pohjaratkaisu räätälöidään asiakkaalle arkkitehdin toimesta, ja sisustus- ja materiaalivalinnat sekä varustetaso räätälöidään asukkaan valintojen mukaan. Laaja materiaalipaletti on koottu huolellisesti sisustussuunnittelijan kanssa. Hän auttaa asukkaita tarvittaessa myös talon sisustussuunnittelussa ja kodiksi viimeistelyssä. Hyvään arkeen ja elämiseen suunnitellut tilat ovat muunneltavissa elämäntilanteiden mukaan.

Aidot, luonnolliset materiaalit sekä helppokäyttöinen tekniikka takaavat miellyttävän ja terveellisen asuinympäristön talon vastatessa tulevaisuuden energiatehokkuus- ja käyttövaatimuksia.

Piha

Pihasuunnittelu on jatkoa modernille arkkitehtuurille ja toteutetaan huolellisesti valituilla, näyttävillä tuotteilla asukkaiden toiveiden mukaan elämäntapaa tukien. Asukkailla on vaikutusmahdollisuus kasvillisuuteen, valaistukseen sekä pihan päällysteisiin.

”Asukkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan myös pihasuunnittelussa.”

Kannamme vastuuta tulevaisuudesta

Paras tapa vaikuttaa tulevaisuuteen on suunnitella ja toteuttaa sitä itse. Vastuun kantaminen tarkoittaa kestävää rakentamista, johon energiatehokkuuden ohella liittyvät talon toimivuus ja viihtyisyys, terve ja laadukas sisäilma sekä rakennuksen arvon säilyminen.

Tärkeä osa suunnittelua on ymmärtää rakennuksen ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajalta. Haluamme tarjota ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä pohjalla olevia ratkaisuja ja viitoittaa suuntaa asuntorakentamisen edelläkävijöinä. Settle on toteuttanut Skandinavian ensimmäiset Breeam -ympäristösertifikoidut asuinrakennukset, jotka valmistuivat hiljattain.

Myynti ja esittelyt:

Settle Oy, käyntiosoite ja showroom: Keilaranta 12D, 02150 Espoo, puhelin: 0800 1 37326 sähköposti: dream@settle.fi.

SETTLE-LIFESTYLE

Luo oman asumisesi ainutlaatuisuus

Koti on tärkeä osa elämää ja hyvinvointiamme. Kunnioitamme sitä antamalla kodille sen ansaitseman arvon.

Asumisen ilo syntyy yhdistämällä hyvinvointi, älyteknologia ja design. Uniikkiin konseptiimme kuuluu kolme lifestyle-kategoriaa – Wellness and Healthy Living, Smart with Functionality sekä Enjoyment and Design, joiden avulla jokainen rakentamamme talo yksilöidään asukkaiden maun, elämäntavan ja toiveiden mukaisesti.

 • Wellness and Healthy Living
 • Smart with Functionality
 • Enjoyment and Design

Varustelutaso Settle Signature

Sisustussuunnittelijan palvelut:

 • Sisustuksen pinnat
 • Kiintokalusteet
 • Lisävaruste- ja muutostyösuunnittelu
 • Valaisinsuunnittelu
 • Pihasuunnittelu

Bespoke Living räätälöinti:

Settle Signature palveluiden lisäksi erillisen hinnaston mukaisesti:

 • Sisustussuunnittelijan lisäpalvelut
 • Soft Interior sisustussuunnittelu
 • Taloautomatiikkasuunnittelu
 • 3D visualisoinnit
 • Suunnitelmien toteutus erillisten lisätyö- ja muutostyötarjousten/-sopimusten mukaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta

Talon varusteissa tyylikkyys ja toimivuus kulkevat käsi kädessä. Design-keittiö on yksilöllisen keittiösuunnittelun edelläkävijä, keittiömuotoilun kirkkain kuningatar. Esteettisen ulkonäkönsä ohella täysalumiini-ikkunat ovat huipputurvallisia ja säästävät energiaa. Tyylikkäät säilytysjärjestelmät edustavat tehokasta ja joustavaa tilankäyttöä ja moderni vesiteknologia tekee suihkuhetkistä rentouttavia.

Kiinnostuitko?
[]
1 Step 1
Nimi
Puhelinnumero
Kirjoita viestisi tähän.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Call Now ButtonSOITA HETI