MYYNNISSÄ

Löydä unelmiesi koti

Kaikki
Varattu
Myynnissä
Tulossa
Myyty
Sijainti
  • Kaikki ()
  • Dubai ()
  • Helsinki ()
  • Saunalahti ()
  • Kuusisaari ()
  • Westend ()
MyynnissäTulossa

Bayside Kuusisaari B

Bayside-terassitalot istuvat luontevasti osaksi Kuusisaaren näyttävää rakennuskantaa. Kahteen kerrokseen sijoittuvat terassit ja tyylikäs pihapiiri viimeistelevät viihtyvyyden ja tarjoavat upean ympäristön yhdessololle.

MyynnissäTulossa

Bayside Kuusisaari D2

Unelmia toteutetaan joka päivä. Luonteikas ja upea sveitsiläistyylinen terassikoti Kuusisaaren parhaalla paikalla kutsuu sinut nauttimaan lifestyleterassilta avautuvasta merinäköalasta ja omasta rantaviivasta.

Myyty

W13 A

Hienostunutta, yksilöllistä asumista. Kestävät valinnat varmistavat, että rakkautesi kotia kohtaan säilyy myös tulevina vuosina.

Myyty

W13 B

Luonteikas ja kiehtova. Toimiva ja tunnelmallinen. Käytännöllinen, edistyksellinen ja äärimmäisen hienostunut. Astu sisään ja koe talon ainutlaatuisuus.

Myyty

Marina Terraces

Asumisen ilo syntyy yhdistämällä hyvinvointi, älyteknologia ja design. Marina Terraces on Settle Oy:n Espoon Westendissä sijaitseva uudiskohde. Marina Terracen kaikki talot ovat varattuja, kysy tulevista kohteistamme!

Myyty

W12

Esiluokkaista asumista Westendissä. W12 on Settle Oy:n Espoon Westendissä sijaitseva uudiskohde, jonka tiloissa ja varustelutasossa panostetaan näyttävään designiin sekä laadukkaaseen arkeen.

Myyty

Cape Point Lyökkiniemi 3a

Settle Live Prestige omakotitalot vastaavat korkeimpiin kestävän kehityksen ja laadun vaatimuksiin ja näyttää suuntaa parempaan elämänlaatuun. Avaimet käteen toimituksissa on vakiovarusteena mm. aurinkosähköjärjestelmä, maalämmitys, vettä säästävät vesikalusteet, design-keittiöt ja sähköauton latauspisteet.. Tontti 511m², talo 5h + saunaos + kph + 2 x wc + khh + vh + ask.huone + var/tekn + at, yht. 181m².

Myyty

Cape Point Lyökkiniemi 1a

CAPE POINT ON WESTENDIN UUSI MAAMERKKI JOSSA MODERNI PERHE VIIHTYY Uusin perhetalojen yhteisömme sijaitsee Lyökkiniemessä, joka on yksi Westendin arvostetuimmista alueista. Tämä neljän omakotitalon kokonaisuus vastaa korkeimpiin kestävän kehityksen ja laadun vaatimuksiin ja näyttää suuntaa parempaan elämänlaatuun. 5h + saunaos + kph + 2 x wc + khh + vh + ask.huone + var/tekn + at, yht. 181m².

Toteutamme unelmia