Sisustusuunnittelu I Settle I Sisustussuunnittelu Espoo
Image Image Image Image Image

SISUSTUSSUUNNITTELU

 • SETTLE & INSPIRE

  ELÄMYKSELLINEN SISUSTUSSUUNNITTELU

  Tarjoamme asiakkaillemme elämyksiä. Me ja yhteistyökumppanimme haluamme tuoda sisustussuunnittelu projekteihimme uudenlaista näkemystä, sekä ammattitaitoista ja osaavaa sisustusuunnittelua saavuttaaksemme laadukkaan lopputuloksen, joka on cosmopoliittinen, moderni, globaali, sofistikoitunut ja bespoke.

  MISSIO

  Pyrimme muuttamaan asiakkaan ajatukset konkreettisiksi suunnitelmiksi ja toteuttamaan ne käyttäen ammattitaitoamme. Tavoitteenamme on luoda suunnittelukokonaisuus, joka on tehokas sekoitus toiminnallisuutta ja estetiikkaa.

  VISIO

  Käytämme innovatiivisia lähestymistapoja ja malleja, jotka ovat olennaisesti uusia tapoja katsoa vallitsevia sisustustrendejä. Suunnitteluperiaatteemme pyrkivät maailmanluokan toteutukseen ja pyrkivät yhtenäiseen ja harmoniseen tuotteeseen, joka venyttää käsityksiä perinteisestä sisustussuunnittelusta.

  LÄHESTYMISTAPA

  Uskomme, että taika piilee yksityiskohdissa. Viestintämallimme asiakkaan kanssa ja huomio yksityiskohtiin ideasta aina valmiiseen tuotteeseen asti tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden muuttaa omat ajatuksensa konkreettisiksi suunnitelmiksi.

  SISUSTUSSUUNNITTELUPALVELUT

  Konseptisuunnittelu

  Tilasuunnittelu

  Väripaletit

  Mood Boards

  3D visualisoinnit

  Valosuunnittelu

  Kustannusten hallinta ja hankinta

  Turn Key suunnittelupalvelu

  Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi projektista asiantuntijan kanssa.

  Ota-yhteytta

   

 

     Palveluihin>

     Etusivulle>

 

Facebook
Instagram
YOUTUBE
Google+
LinkedIn