URAT

Haemme talentteja kasvavaan tiimiimme Espoon Keilarantaan ympäri maailmaa

Etsimme iloiseen joukkoomme yrittäjähenkisiä, energisiä, joustavia tiimipelaajia, joilla on intoa ja jotka nauttivat nopeasti kasvavan kansainvälisen yrityksen tarjoamista haasteista.

Suomalainen Settle Oy on trendikkäiden ja yksilöllisten talojen rakentamisen suunnannäyttäjä. Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme asumisen elämänlaatua vastuullisten pientaloprojektiemme kautta. Jokainen projekti inspiroi meitä: muunnamme valveutuneiden asiakkaidemme unelmat todeksi, fokuksena maailmanluokan suunnittelu, yksityiskohtien huomioiminen ja ammattitaitoinen toteutus. Päivittäinen vuorovaikutus, innovaatio ja inspiraatio ilman kompromisseja on ollut menestyksemme salaisuus. Liity joukkoomme matkalle kohti hyvää asumista!

Tarjoamme haastavan ja reilun työympäristön erinomaisten ystävien kanssa, jotka jakavat saman intohimon ja eettiset työnteon periaatteet. Tavoitteenamme on pitää työntekijämme innoissaan ja tyytyväisinä, samalla ylläpitäen työn laatua.

HAE NYT
Työpaikkailmoitus

Etsimme nykyistä tuotantoamme ja kasvua kanssamme johtamaan  

Talonrakentamisen vastaavan työnjohtajan

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa työnjohtajaa upeisiin rakennusprojekteihimme. Tule rakentamaan kanssamme älykkäitä, terveitä, viihtyisiä ja energiatehokkaita koteja: ”The Design of Good Living”.

Tuotantomme on keskittynyt pääkaupunkiseudun ja kasvukeskusten arvoalueille ja pääkonttorimme on Espoon Keilaniemessä. Settlellä on tällä hetkellä töissä kahdeksan henkilöä ja liiketoiminta on vahvassa kasvussa.

Työpäivä Settlellä

Työmaan johtajana tuot Settlen asiakaslupaukset osaksi työmaahenkilöstön ajattelutapaa, koordinoit ja aikataulutat työt sekä vastaat työturvallisuudesta. Teet sujuvasti yhteistyötä niin viranomaisten, asiakkaiden ja urakoitsijoiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Työtehtävissäsi sinua tukee projektipäällikkö ja -sihteeri.

Työmaan hallinto on osa päivittäistä työtäsi. Osallistut työmaan kustannusvalvontaan, vastaat materiaali- ja aliurakkahankinnoista yhdessä projektipäällikön kanssa ja huolehdit rakentamisajan dokumentaatiosta yhdessä projektisihteerin kanssa. Vastaat suunnitelmien mukaisen lopputuotteen luomisesta ammattitaidolla ja -ylpeydellä.

Kokemuksesi

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto ja usean vuoden kokemus asuntorakentamisesta sekä vastaavana työnjohtajana toimimisesta.

Mitä Settle tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän Settlen uniikkien projektien parissa. Rakennamme kumppanuuksien ja yhteistyön avulla asiakkaillemme parempaa huomista. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuteen tuomalla näkemyksiäsi kestävästä ja energiatehokkaasta rakentamisesta, jossa käden jälkesi näkyy ja rakennuksen arvo säilyy koko elinkaarensa ajan.

Lisätiedot

Tämä on jatkuva rekrytointi, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera osoitteeseen careers@settle.fi pian, sillä positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE NYT
Työpaikkailmoitus

Kasvavaan liiketoimintaamme toivotamme tervetulleeksi kanssamme tulosta tekemään

Projektipäällikön

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti kohteiden rakennuttamisesta aina projektin suunnittelusta ja budjetoinnista kilpailuttamiseen ja toteutuksen valvontaan asti. Hän varmistaa, että projekti etenee suunnitellusti huolehtimalla resursoinnista, aikataulutuksesta sekä laadun hallinnasta . Projektipäällikköä avustaa päivittäisissä asioissa projektiassistentti.

Työpäivä Settlellä

Tehtävä sopii vastuulliselle henkilölle, joka viihtyy sekä työmaalla että toimistolla ja jolle vaihtelevat ja yllättävät tilanteet tuovat vain lisäenergiaa työskentelyyn. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkää neuvottelutaitoa, hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta, sekä kykyä nopeaan päätöksentekoon, asiakasta unohtamatta. Tehtävään valittu henkilö saa itsenäisen ja vastuullisen roolin ja toimenkuvasi on aidosti laaja ja monipuolinen.

Kokemuksesi

Toivomme että tuot Settleen myös omaa kokemustasi kehittämään toimintaamme, joten odotamme että kokemuspohjaasi kuuluu:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennus- tai kaupallisen alan),
 • vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusprojekteista,
 • rakentamisen taloudellisten aspektien ymmärrystä,
 • hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. Office 365 ja dokumenttien hallintaa, sekä
 • suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä Settle tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän Settlen uniikkien projektien parissa. Rakennamme kumppanuuksien ja yhteistyön avulla asiakkaillemme parempaa huomista. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuteen tuomalla näkemyksiäsi kestävästä ja energiatehokkaasta rakentamisesta, jossa käden jälkesi näkyy ja rakennuksen arvo säilyy koko elinkaarensa ajan.

Lisätiedot

Hae mukaan kasvavan yrityksen menestystarinaan lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen careers@settle.fi tai sivulta settle.fi/urat. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa osakas arkkitehti Juhana Haapio numerossa 050 523 4147.

HAE NYT

Hae työpaikkaa

Hakemusten suuren määrän vuoksi emme pysty olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin.

[]
1 Step 1
Name
Your message goes here
0 /
Lisää CV
Lataa CV
cloud_uploadLisää
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Avoimet työpaikat

 • Vastaava työnjohtaja
 • Projektipäällikkö, rakennuttaminen
 • COO
 • Myyntipäällikkö
 • Rakennuspiirtäjä/suunnitteluassistentti
 • Sisustussuunnittelija