Omakotitalo

By 25/03/2019 Myynnissä

TÄYDELLINEN KOTI PERHEELLE, JOKA ARVOSTAA MODERNEJA RATKAISUJA JA TURVALLISUUTTA

1 975 000 €

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen Espoon Westendissä. Tämän uutta vastaavan modernin design- asunnon kaupan kokonaisuuteen kuuluu talon mahdollinen räätälöinti tai muokkaus asiakkaan toiveiden mukaisesti sisustussuunnittelijan avustuksella. Palvelun toteutuksesta vastaa Settle Oy.

Tämä asunto puhuttelee arkkitehtuurillaan ja toiminnallisuudellaan ja sopii niin sijoittajille kuin toimivaa ja turvallista perheasuntoa etsivälle. Meri, Westendinpuiston koulu, päiväkodit, leikkipuistot ja rantaraitti ovat välittömässä läheisyydessä.

Omalla, lapsille turvallisella tontilla oleva perheasunto on suunniteltu hyödyntämään merinäkymät ja upea sijainti mahdollisimman tehokkaasti. Talosta on merinäköala olohuoneesta ja kattoterassilta ja osittain myös kaikista makuuhuoneista. Ilta-auringosta pääsee nauttimaan kaikilta talon kolmelta terassilta. Puusepän magnolia-puusta työstämästä lämminhenkisestä saunasta pääsee suojatulle vilvoitteluterassille tai allashuoneen takan ääreen ja vastavirtalaitteella varustettuun lämpimään uima-altaaseen.

Tärkeitä teemoja ovat energiatehokkuus, laatu, avaruus, joustavuus ja selkeys. Niinpä talon arkkitehtuuri on saanut sisälleen modernia muotoilua, kuten italialaisen Gatto-designkeittiön, sekä modernia tekniikkaa, kuten maalämmön viilennyksellä ja Sonos-äänijärjestelmän. Puusepän tekemät kiintokalusteet ja materiaalit on valittu huolella täydentämään talon tyyliä ja sen aistikkaita linjoja. Talon suunnittelusta on vastannut Settle Oy, Arkkitehti Juhana Haapio.

Yksityisesittelyt sopimuksen mukaan Live Kiinteistönvälitys Oy LKV, Ian Nordman, puh. 050 331 8382 tai Settle Oy/Jarmo Rantala, puh. 040 569 2739, email: sales@settlelive.fi. Vi arrangerar även betjäning på svenska.

Welcome to experience this stunning opportunity, which includes interior design and fit-out service by Settle Oy to modify the house according to your preferences. Villa Pelican is the perfect home for families seeking sea views, functionality and security. Purpose built to the highest specification, including environmental design and sustainability, the quality and functionality will satisfy the most demanding requirements.

The house is located in upscale neighborhood of Westend, Espoo, on one of the most sought after streets close to international schools, day-care, playgrounds and seafront walks. From the sea-view terraces you can feel the Finnish archipelago.

Enjoy your private indoor pool and secure and roomy yard for children to play soccer and games on. Own private plot – this property is designed with a warm personal touch for a family!

Property showings by appointment. Please contact Live Kiinteistönvälitys Oy LKV, Ian Nordman, tel. +358 50 331 8382 or Jarmo Rantala, tel. +358 40 569 2739, email: sales@settlelive.fi.

ESITEPOHJAKUVA
 • 4-5h + uima-allas + saunaos + kph + 2 x wc + khh + vh + ask.huone + var/tekn + at
 • 244/330 m²
 • oma tontti 649 m2
 • Maalämmitys
 • Design-keittiö
 • Uima-allas
 • Puusepän tekemät kalusteet
 • Design Sauna
 • Mielen kodinkoneet
 • Keskuspölynimuri
 • Kätevät liikenneyhteydet vievät palveluiden ääreen hetkessä ja venesatama rantoineen on vain kivenheiton päässä. Espoossa jo käsitteeksi muodostunut rantaraitti kulkee aivan talon edestä.
 • Rauhallinen, hiljainen ja turvallinen sijainti.

.

Upea kokonaisuus omalla tontillaan – ei seinänaapureita, huoleton ylläpito ja edulliset asumiskustannukset.  Nyt on oiva aika ottaa yhteyttä – kysy lisää!

 • Tontin omistus: Oma
 • Tontin pinta-ala: 649,0 m²
Kiinnostuitko?
[]
1 Step 1
Nimi
Puhelinnumero
Kirjoita viestisi tähän.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
SOITA HETI