Modernisti yltäkylläinen katseenvangitsija

Settle W13 Westend, Talo B

Luonteikas ja kiehtova. Toimiva ja tunnelmallinen. Käytännöllinen, edistyksellinen ja äärimmäisen hienostunut. Astu sisään ja koe talon ainutlaatuisuus.

W13 edustaa ensiluokkaista asumista Westendissä avaten näyttämön täydelliselle kotielämälle. Suunnittelun lähtökohtina ovat rakennuksen kestävyys ja esteettisyys, veistokselliset muodot sekä innovatiiviset materiaalivalinnat. Ilmeikäs puuverhoilu kohtaa aitona ja luonnollisena tumman betonikivipinnan luoden kokonaisuudesta harmonisen. Toimiva tilasuunnittelu, kahteen kerrokseen sijoittuvat asuintilat ja terassit sekä viihtyisä pihapiiri mahdollistavat monipuolisen arjen. Tässä on talo, jonka myötä kodin merkitys kasvaa uusiin mittoihin.

Korkealuokkainen asuminen syntyy luonteikkaan arkkitehtuurin, harkittujen materiaalien ja yksityiskohtien taitavasta vuoropuhelusta. Arkkitehtitiimi on hionut tilasuunnittelun ja tunnelman pieteetillä alueen arvon mukaiseksi. Jokainen detalji on mietitty laadukasta asumista ajatellen. Asukkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan myös pihasuunnittelussa.

Avoin tila tarjoaa joustavasti mahdollisuuksia tasokkaaseen arkeen, odotettuihin juhlahetkiin sekä edustustilaisuuksiin.  Satsaus design-keittiöön ja laadukkaaseen säilytykseen pitää kodin siistinä ja tyylikkäänä. Aika jää elämiselle.

TEEMME UNELMISTA TOTTA
Heräätkö sinäkin uuteen aamuun inspiroituneena sen tarjoamista mahdollisuuksista? Me unelmoimme isosti. Täydellisyyden tavoittelu inspiroi meitä. Emme ainoastaan luo hyvää ja laadukasta asumista vaan muokkaamme myös elämäntapoja. Jokainen kohteistamme suunnitellaan huolellisesti parempaa elämää varten.

Tärkeä osa suunnittelua on ymmärtää rakennuksen ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajalta. Haluamme tarjota ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä pohjalla olevia ratkaisuja ja viitoittaa suuntaa asuntorakentamisen edelläkävijöinä. Settle on toteuttanut Skandinavian ensimmäiset Breeam -ympäristösertifikoidut asuinrakennukset, jotka valmistuivat hiljattain.

Settle – THE DESIGN OF GOOD LIVING

Talo B:

 • 5 – 6 H + K + S + aputilat
 • 180 
 • Oma hallinta-/piha-alue n. 474m²

Katso myös Talo A, 152 m².

Westend - Luonnon ja palvelujen äärellä

Westendin ja Haukilahden rantakahvilat, ulkoilureitit ja venesatamat ravintoloineen ovat vertaansa vailla. Espoon kauniiden saaristomaisemien lisäksi silmänruokaa tarjoilevat alueen vivahteikas arkkitehtuuri, joka on upea läpileikkaus jugendtyylisistä kartanoista moderneihin uudisrakennuksiin ja Krepost Sveaborgiin kuuluneisiin linnoitusrakennelmiin.

RANNAN ALUE

Meri tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Alueella on lukuisia ulkoilureittejä, luontopolku sekä kolme kuntorataa. Linnakkeen rinteestä löytyy sataaskelmaiset kuntoportaat. Alueella toimii myös vene- ja pursiseura Westend Seilors.

UIMARANNAT

Westendin kesällä 2017 kunnostettu uimaranta sijaitsee rantaraitin eteläreunassa, lähellä Länsiväylää. Haukilahden puolella on pieni Toppelundin uimaranta sekä Mellstenin uimaranta rantakahviloineen. Uusi lentopallo- ja leikkikenttä sekä kuntoilualue lisäävät Mellstenin uimarannan aktiviteetteja ja koko perheen viihtyvyyttä.

KOULU JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Westendinpuiston kaupunkikoulussa toimii suomenkielisten luokkien lisäksi ruotsinkielisiä kielikylpyluokkia. Koulupäivän jälkeen koululla järjestetään iltapäivätoimintaa ja kerhoja.

JOUKKOLIIKENNE

Westend sijaitsee hyvällä paikalla Tapiolan läheisyydessä. Tiheästi liikennöivä bussilinja 111 vie Tapiolan kautta Kamppiin tai Leppävaaraan, Olariin ja Matinkylään. Tapiolasta on metroyhteys Helsingin keskustaan.

PALVELUT

Westendistä löytyvät peruspalvelut kuten lähikauppa, päiväkodit ja koulu. Tapiolan kauppakeskukset sekä terveys-, liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat muutaman kilometrin päässä.

KYLÄYHDISTYS

Pro Westend ry on vuonna 1940 perustettu aktiivinen kyläyhdistys, jolla on merkittävä rooli alueen asukkaiden edunvalvojana.

Kiinteistö
 • Osoite: Westendintie 13, 02160 ESPOO
 • Kaupunginosa: 13 (Westend), ESPOO
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
 • Kaavan mukainen käyttötarkoitus : ASUNTOTONTTI
 • Lisätietoja: Espoon Kaupunki, Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu, puhelin: 09 816 25000
Rakennusurakka
 • Urakoitsija: Settle Create Oy, Y-tunnus 2407892-9
 • Urakan tyyppi: Kokonaisvastuurakentaminen, sisältää mm. suunnittelun, rakennusluvan ja muut luvat, työmaan johtamisen ja rakennustyön sekä loppuhyväksynnät ja dokumentaation.
Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tyyppi: Omakotitalo
 • Energialuokka: A(2018)
 • Asunnon arvioitu valmistumisaika: 2021
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: Betoni
 • Kattotyyppi ja päällystemateriaali: Pulpettikatto, hitsattava 2 x kumibitumikermikate
 • Lämmitysjärjestelmä: Maalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys
Call Now ButtonSOITA HETI